Om mig

bodyklinikken

Jeg hedder Randi Durston og er uddannet som agronom med speciale i tropisk jordbrug og har arbejdet i Afrika i mange år.

I 2003 flyttede min familie og jeg til Samsø, hvor vi købte et lille landbrug, som vi siden har dyrket efter økologiske principper, med grønsager og frugt, samt lidt husdyr. Det er et dejligt, men også fysisk hårdt arbejde, der hurtigt medførte stivhed og ømhed i kroppen.

Det var på Samsø at jeg først stiftede bekendskab men Body SDS, først igennem træningen og senere også gennem behandlinger.

Body SDS løste ikke blot mine fysiske problemer og fik mig til at føle mig yngre end jeg havde gjort længe, men gav mig også psykisk mere ro og frihed.

Dette førte til, at jeg startede på Body SDS uddannelsen i 2012.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *